Anti eelt exfoliërende sokken zijn een chemische peeling voor uw voeten

Ik heb dit gekke product uit geprobeerd en beschrijf hieronder hoe mijn voeten een ware metamorfoste ondergingen. Het belooft uw voetzolen van de zwaarste, ruwste eelt te ontdoen en je voeten weer als baby voetjes tevoorschijn komen. We hebben het over  resultaten dat geen pedicure kan bereiken en waar geen crème bij in de buurt kan komen, en dat voor maar € 4.95.

Anti eelt

Wij dames hebben de neiging om onze voeten aan onmenselijke omstandigheden bloot te stellen zoals dagenlang lopen op naaldhakken. Ik loop 7.000 tot 14.000 stappen per dag, en hoewel ik de helft van mijn tijd op platte schoenen rondloop hadden mijn voeten een kritiek punt bereikt. Vorige maand terwijl ik in diepe slaap was gaf mijn vriend een harde gil van de pijn. Had ik hem gestoken in zijn slaap? Nee, de bal van mijn voet had tegen zijn kuit geprikt.
Er moest iets gedaan worden.

Ik ben gaan zoeken naar het perfecte product om mijn voeten weer baby zacht te krijgen. Ik zag een artikel bij de leverancier over exfoliërende sokken en heb hem om een sample gevraagd. Eerst natuurlijk testen voor dat deze in de Trendy Choices webshop verschijnt. Ik wil natuurlijk tevreden klanten die goede kwaliteit producten van mij ontvangen.
De sample werd geleverd met twee plastic sokken zakken met daarin de magische gel, een combinatie van “17 soorten natuurlijke extracten”, aldus de leverancier. De lijst met ingrediënten bevat voornamelijk fruitzuren, maar ook dat wat je meestal vind in een chemische peeling: glycolzuur, melkzuur en salicylzuur zuren, evenals alcohol.

De instructies waren simpel – bijna te simpel. Volgens de beschrijving is alles wat je doet je voeten wassen, de plastic sokken aantrekken, dichtplakken met een plakbandje, sokken erover aantrekken (zo blijven ze beter zitten) en dan 1 á 2 uur aanhouden. Hierna spoel je je voeten goed af met enkel water en dan is het wachten. In 5-7 dagen zal de peeling beginnen.

anti eelt

Tip 1: Het doorweken van je voeten.
Voor het gebruik van de exfoliërende sokken , dien je je voeten te wassen met water en zeep, daarna week ze gedurende ongeveer 15 minuten in een badje of als je een bad hebt ga je eerst lekker relaxed in bad liggen. Vervolgens droog je voeten af en stop ze in de plastic sokken. Gebruik plakband om de losse eindjes te sluiten. Als je lekker rond wilt lopen is het verstandig om sokken over de plastic sokken aan te trekken om uitglijden te voorkomen. Maar, indien mogelijk, gewoon blijven zitten 🙂

Tip 2: Laat het een poos zitten
Als je een gevoelige huid hebt wordt het aangeraden om de sokken een 20 tot 40 minuten te laten zitten. Maar voor velen is het het meest effectief wanneer je deze 60 tot 120 minuten laat zitten. Ik liet het in totaal 90 minuten zitten, maar ik laat het aan je eigen oordeel over, het ligt er ook aan hoe erg de eeltlaag op je voeten is. . Hoe dan ook, een 120 minuten met deze ingrediënten kan geen kwaad voor je voeten. Tenzij: je open wondjes, schaafwondjes op je voeten hebt. Gebarsten eelt is geen probleem, maar geen bloed op je voet.

Tip 3: Doorweken
Wanneer je klaar bent met de behandeling, was en droog je voeten en ga je verder waarmee je gebleven was. Uw voeten zien en voelen precies hetzelfde als eerst, wel iets droog. Als tip kreeg ik dat je het beste dagelijks je voeten kunt weken in een badje of een poosje onder de douche staan zodat je voeten een beetje doorweekt zijn. Na de derde dag begon bij mij het proces.
Het begon met mijn hielen: Na 10 minuten onder de douche te staan, kwamen er strookjes oude huid van mijn voeten en losse velletjes op mijn voeten. Het was zo spannend dat ik een ​​foto nam. Die foto plaatste ik gelijk op mijn facebook. (Ik kreeg gemengde reacties.)

Tip 4: Geen Lotion
Als je voeten droog aanvoelen…gebruik geen lotion of cremé. Vermijd vochtinbrengende producten, want vochtinbrengende producten zullen de dode huid enkel maar langzamer laten verdwijnen. Laat het drogen en afschilferen, vervolgens komt er een mooie gehydrateerde huid tevoorschijn.
Het is al bijna twee weken geleden dat ik mijn voetbehandeling heb gedaan en eerlijk gezegd, GEWELDIG!. Ja, mijn voeten zijn gladder en zachter dan dat ze ooit in mijn hele volwassen leven geweest zijn. Maar, ik verlang er al weer naar om ze weer te behandelen, zo mooi als dat vervellingsproces ging, die dode huid zien verdwijnen. Helaas, mijn zolen zijn in zo’n geweldige vorm dat ik vrees dat het nog vele maanden zal duren voordat ik een andere behandeling kan rechtvaardigen.

peeling voeten peeling voeten

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *